مقاله پایان نامه مورد نظر خود را در میان هزاران موضوع بیابید و دانلود کنید !

رابطه فرسودگي شغلي با سلامت رواندر بين حسابرسان و پرستاران

  • پس از پرداخت لينک دانلود نمايش داده مي شود و به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • قيمت :
    190,000 ریال
  • فرمت :
    PDF / WORD
خريد آنلاين

دانلود پروپوزال آماده: رابطه فرسودگي شغلي با سلامت رواندر بين حسابرسان و پرستاران

دانلود نمونه فرم دانشگاهی پروپوزال پر شده در رشته های مختلف، تکمیل شده و آماده برای درس روش تحقیق و پایان نامه اصلی به صورت نیمه رایگان و با کیفیت بالا

حسابرسي

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

سلامت روان به حالتي در فرد اشاره دارد که در آن، اختلالات و مشکلات رواني غايب­اند و عملکرد فرد در جنبه­هاي مختلف زندگي، بهينه و سازگارانه است. سلامت روان، در کنار سلامت جسمي و اجتماعي، يکي از مهم­ترين عوامل تعيين­کننده­ي عملکرد شغلي فرد است. علاوه بر عملکرد کارکنان، نرخ بيماري، غيبت از محيط کار، تصادفات غير مترقبه، جابه­جايي کارکنان، و همچنين بازده کاري و خلاقيت کارکنان، با سلامت رواني آنها ارتباطي قوي دارد (کاتيني و لوسيفورا[۱]، ۲۰۱۸). از سوي ديگر، سلامت روان، خود از شرايط و عوامل محيط کار تأثير مي­پذيرد. نگرش کارکنان درباره­ي جوانب مختلف محيط کار، مانند حجم کار، شدت استرس­ها، و جايگاه کنترل، براي سلامت روان آنها تعيين­کننده است (ايزابل و کيتل[۲]، ۲۰۱۵). علاوه بر اين، وضعيت توازن مطالبات شغلي با ميزان آزادي عمل کارکنان، و نيز چگونگي تعادل ميان ميزان تلاش کارکنان و پاداش دريافتي، بر وضعيت سلامت روان کارکنان مؤثر است (کاتيني، و لوسيفورا، ۲۰۱۸).

گاهي ممکن است عوامل ياد شده به همراه ساير عوامل تأثيرگذار، به گونه­اي در کنار هم قرار گيرند که روند فرسايشي مخربي را در زندگي کاري فرد ايجاد نمايند. به اين ترتيب يکي از مشکلات فراگير در محيط­هاي کاري که به عنوان يک عامل خطر مهم براي سلامت کارکنان درنظر گرفته مي­شود، فرسودگي شغلي[۳] است. فرسودگي شغلي نوعي واکنش عاطفي به استرس درازمدت است و در خستگي هيجاني و فرسودگي جسمي و ذهني نمود مي­يابد (چنگ[۴] و همکاران، ۲۰۱۸؛ لي[۵] و همکاران، ۲۰۱۸). عوارضفرسودگي شغلي، سلامت جسمي و رواني فرد را در معرض خطر قرار مي­دهد و منجر به کاهشعملكردفرديمي­شود؛ علاوه بر اين، نشانه­ها و عوارض فرسودگي شغلي، مي­تواند براي ديگران نيز مشکل­ساز باشد (نوبخت و اوليايي، ۱۳۹۱). با توجه به تفاوت شرايط فضاي کاري در مشاغل مختلف، طبيعي است که ميزان بروز فرسودگي شغلي، و نيز ميزان سلامت رواني افرادي که مشاغل مختلفي دارند، متفاوت باشد.

فرسودگي شغلييک مجموعه از نشانه­ها است که گستره وسيعي از زندگي فرد را تحت تأثير قرار مي‌دهد؛ گستره­اي که بر اساس نتايج تحقيقات، وجوه متعدد جسماني، رواني و اجتماعي فرد را دربر مي‌گيرد. اختلالات گوارشي، مشکلات خواب، دردهاي عضلاني، سردرد، و افزايش آسيب­پذيري نسبت به بيماري­ها به­ويژه سرماخوردگي و آنفلوانزا مي­توانند عوارضي از فرسودگي شغلي باشند که در جسم فرد ظهور مي­يابد (ماسلاچ و گلدبرگ[۶]، ۱۹۹۸). آثار فرسودگي شغلي در وضعيت رواني به شکل درماندگي، احساس بي­کفايتي و عدم اعتماد به نفس، افسردگي، احساس گناه مزمن و خشم جلوه مي­کند (کالبرس و فوگارتي[۷]، ۲۰۱۶). در عرصه­ي روابط اجتماعي نيز فرسودگي شغلي با پاسخمنفيو غيرهمدلانه­ي فردبهمراجعان، داشتن ديد بدبينانه به ديگران، کاهش حالات مثبت رواني مثل صميميت، رعايت اخلاق حرفه­اي و اجتماعي، فروتني، و ادب، و همچنين مشکلات خانوادگي همراه است (عبدي ماسوله و همکاران، ۱۳۸۶؛ علوي و جنتي­فرد، ۱۳۸۸؛ شاکري­نيا، ۱۳۹۱). چنين عوارضي در مجموع باعث مي­شود تا فرد نتواند وظايف کاري خود را به درستي و دقت انجام دهد؛ اهميت کار براي او کاهش مي­يابد، انواع فرار و غيبت از کار را در پيش مي­گيرد و در مجموع از کيفيت عملکرد فرد کاسته مي­شود (لارسون[۸] و همکاران، ۲۰۱۵). چنين ابعاد گسترده­اي نشان­دهنده اهميت فرسودگي شغلي در وضعيت مشاغل و سازمان­ها و لزوم توجه به آن است.

سلامت روان نيز يکي از عوامل مهمي است که در ميان متغيرهاي درگير در عملکرد شغلي مطرح مي‌باشد. تحقيقات بسياري رابطه سلامت روان و وضعيت شغلي را مورد بررسي قرار داده­اند. از جمله بر اساس تحقيق کاراسک و تورز[۹] (۱۹۹۰)، داشتن کنترل کم در اجراي کارها و انتظارات بالاي کاري از کارمند، مشکلات سلامت عمومي را به دنبال دارد. همچنين فشار کاري منجر به افزايش محسوس اختلالات رواني همچون افسردگي و اضطراب در کارکنان مي­گردد (استانفيلد و کندي[۱۰]، ۲۰۱۸؛ وانگ[۱۱] و همکاران، ۲۰۱۷). ويسي و همکاران (۱۳۷۹) نيز بيان مي­دارند که استرس شغلي بر ميزان رضايت­مندي از شغل و سلامت روان کارکنان اثر منفي دارد.

نگاهي به عوارض ذکر شده براي فرسودگي شغلي نشان مي­دهد که صرف نظر از عملکرد شغلي، آن­چه در روند فرسودگي تخريب مي­شود، سلامت رواني فرد است؛ پژوهش­هاي صورت گرفته در اين زمينه نيز نشان مي­دهند که بين فرسودگي شغلي و سلامت رواني کارکنان رابطه وجود دارد (شاکري­نيا، ۱۳۹۱؛ علوي و جنتي­فرد، ۱۳۸۸؛ عبدي ماسوله، و ديگران، ۱۳۸۶؛ نجفي،صولتي،فروزبخش، ۱۳۷۹).

 

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://12lai.com/: https://12lai.com/

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

[۱]Cottini, E.&Lucifora, C.

[۲]Isabel, G. &Kittel, F.

[۳]Job burnout

[۴]Cheng, Y.

[۵]Li, X.

[۶]Maslach,C.&Goldberg, J.

[۷]Kalbers, L. P.&Fogarty, T. J.

[۸]Larson, L.

[۹]Karasek, R., & Tores, T.

[۱۰]Stansfeld S. A., & Candy B.

[۱۱]Wang J. L.

2023-05-30
كد : 8198
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :


تمامی حقوق برای سایت دانلود مقاله پایان نامه محفوظ می باشد .

© تمامی حقوق برای سایت آسان تز ( مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه - پرسشنامه - پروپوزال آماده ) محفوظ می باشد .