مقاله پایان نامه مورد نظر خود را در میان هزاران موضوع بیابید و دانلود کنید !

: بررسی رابطه بین هوش هیجانی واعتیاد به اینترنت در دانش آموزان سال سوم و پیش دانشگاهی شهرستان ورامین

  • پس از پرداخت لينک دانلود نمايش داده مي شود و به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • قيمت :
    190,000 ریال
  • فرمت :
    PDF / WORD
خريد آنلاين

دانلود پروپوزال آماده: : بررسی رابطه بین هوش هیجانی واعتیاد به اینترنت در دانش آموزان سال سوم و پیش دانشگاهی شهرستان ورامین

دانلود نمونه فرم دانشگاهی پروپوزال پر شده در رشته های مختلف، تکمیل شده و آماده برای درس روش تحقیق و پایان نامه اصلی به صورت نیمه رایگان و با کیفیت بالا

علوم تربیتی و روان شناسی – مدیریت آموزشی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

باپیشرفت علم وفناوری وانفجار اطلاعات در دنیای امروز ضرورت استفاده از اینترنت در نوجوانان به منظور کسب مهارت ، بیش از پیش احساس می شود. مطالعات جلالی ، آقابابایی و باقری (۲۰۱۷) میزان گرایش جوانان به اینترنت را ۵/۷۸ درصد گزارش کرده است. در همین راستا (کوه[۱] و وسپار[۲] ،۲۰۱۷) نیز در پژوهش خود دریافتند ۸۳ درصد دانش آموزان سال آخر دبیرستان از اینترنت استفاده می کنند.اما این فن آوری با همه محاسنی که برای زندگی نسل امروز به همراه دارد،همچون تیغی دولبه زیان ها ومشکلات بسیاری را بخصوص برای نسل جوان کشورمی تواند بهمراه داشته باشد .

از اوایل دهه ۹۰ میلادى، پژوهش‌ها و بررسى‌هاى بسیارى در زمینه روان‌شناسى اینترنت و تأثیر آن بر سلامت و رفتار انسان انجام پذیرفته است. امروزه موضوع اینترنت، مسئله مهمى براى بیشتر کشورها، به ویژه کشورهاى در حال توسعه و از جمله کشورهاى اسلامى است. آگاهى از پى‌آمدهاى اینترنت و در کنار آن، در نظر گرفتن راهبردهاى مناسب براى استفاده درست و پیش‌گیرى یا کاهش پى‌آمدهاى احتمالى منفى آن، اهمیت اساسى دارد.

پژوهشگران حوزه روانشناسی اینترنت همچون : تالبوت ، یانگ ، کندل[۳] (۱۹۹۸) ، دیویس و اسمیت[۴] (۱۹۹۹) ، ناکس ، زوسمن و اندرسون[۵] (۲۰۱۷) ،لائو ها ، لی پینگ و زائولان[۶] (۲۰۱۷) ، همگی بر ماهیّت اعتیاد آور اینترنت بخصوص در قشر جوان تاکید داشته اند. آمار ها حاکی از آن است که ۵ تا ۱۰ درصداستفاده کنندگان اینترنت،بصورت اعتیادگونه ای ازآن استفاده می کنند.

(علوی و همکاران، ۱۳۸۸).

عوارض ناشی از اعتیاد به اینترنت باعث شده تا آنرا سرآمد همه اعتیاد های رفتاری بدانند.    (حمیدیان، ۱۳۸۷).

این اختلال یک پدیده بین رشته ای است که علوم مختلف از جمله : پزشکی ، رایانه ای ، جامعه شناسی،حقوق،اخلاق وروانشناسی، هریک آنرا از یک بعد موردبررسی قرار داده اند.                   (معیدپور و همکاران، ۱۳۸۵ )

هوش هیجانی مجموعه ای از توانائیها ، کفایتها و مهارت های غیر شناختی است که فرد را برای کسب موفقیت در مقابله با شرایط و فشار های محیطی تحت تاثیر قرار می دهد( بار- آن، ۲۰۱۷)  هوش هیجانی دارای مولفه های متنوعی است که در آن میان می توان به ارزیابی عواطف خود، ارزیابی عواطف دیگران، تنظیم عواطف و هیجان و استفاده از هیجانا ت  در شرايط مختلف اشاره نمود.

امروزه پژوهشگران معتقدند که اگر فرد از لحاظ هیجانی توانمند باشد، بهتر می تواند با چالش های زندگی مواجه شود و در نتیجه از سلامت روانی بهتری برخوردار خواهد شد.(مارتینز ، رامالو و مورین[۷]،۲۰۱۷)

و هچمنین پژوهشگران اذعان دارند که توانایی سازنده هوش هیجانی، درک هیجانات، تنظیم حالات عاطفی و استفاده از آگاهی هیجانی با بهداشت روانی و انطباق روانشناختی مرتبط است. (احمدی رق آبادی،۱۳۸۴)

اگر بپذیریم که هر چیزى مى‌تواند جنبه اعتیادآور و بیمارگونه به خود بگیرد، در این صورت کاملاً منطقى خواهد بود که از اعتیاد به اینترنت سخن بگوییم. توجه زیادى که امروزه روان‌شناسان و روان‌پزشکان درباره اعتیاد به اینترنت دارند، نشان مى‌دهد این موضوع همچنان مهم و بحث‌برانگیز است.اورزاک[۸] (۱۹۹۹)، اعتیاد به اینترنت را نوعى اختلال مى‌داند که فرد صفحه رایانه را جذاب‌تر از واقعیت زندگى روزمرّه مى‌بیند. به نظر او، هر کس رایانه دارد، در معرض اعتیاد است، ولى افراد خجالتى، تنها و بى‌حوصله آسیب‌پذیرى بیشترى دارند.

نبود روابط پایدار و صمیمى با دیگران، نداشتن اعتماد به نفس و به طور کلى، شکست در عرصه‌هاى گوناگون زندگى، زمینه را براى اعتیاد افراد به اینترنت فراهم مى‌کند. نتایج پژوهش یانگ[۹] (۱۹۹۷) در این زمینه نشان داد یکى از دلایل مهم اعتیاد به اینترنت در افرادى که روابط عمومى کمترى دارند، به‌دست آوردن حمایت‌هاى اجتماعى است. ایوان گلدبرگ[۱۰] (۱۹۹۵) اعتیاد به اینترنت را یکى از آسیب‌هاى روان‌شناختى بسیار زیان‌بخش مى‌داند که کنش‌ورى بهنجار و سلامت روانى فرد را در جنبه‌هاى مختلف مختل مى‌کند.کاپلان[۱۱] (۲۰۱۷) به این نتیجه رسید که افراد معتاد به اینترنت از ویژگی هایی چون : احساس تنهایی ،کم رویی،کناره گیری اجتماعی وافسردگی و تنهایی می انجامد .

راسموس[۱۲] (۲۰۱۷) نشان داد که کاربران افراطی در موقع قطع تماس ، بی قرار ، حساس ، مضطرب و زودرنج ( کناره گیری اجتماعی ) ودر قطع یا کنترل و توقف استفاده موفق نیستند. (غفاری  و احدی،۱۳۸۶)

افزون بر اینکه وابستگى رفتارى یا اعتیاد به اینترنت، نوعى بیمارى یا آسیب روانى است، همچنین پدیده‌اى مزمن و فراگیرشمرده مى‌شود که با خسارت‌هاى جدّى جسمانى ، خانوادگى ، شغلى ، اجتماعى و روانى همراه است.

مهم‌ترین پى‌آمدهاى اعتیاد به اینترنت باتوجه به شدت آن، عبارتند از : اختلال افسردگی ؛ گوشه‌گیرى و انزوا ؛ اختلال در میزان خواب و زمان آن ؛ خستگى بیش از حد ؛ فشارهاى روانی ؛ از دست دادن فرصت‌هاى شغلی ؛ اختلال در روابط میان‌فردی ؛ اختلاف‌هاى خانوادگى ؛ مشکلات درسى ؛ افکار پرخاشگرانه و میل جنسى زود رس ( رحمانی،۱۳۹۱)

 

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://12lai.com/: https://12lai.com/

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

۱- kuh

۲- vesper

۳- Talbott , Young , Kandell

۴- Davis , Smith

۵- Knox , Zusman , Anderson

۶- Lau-hua , Li-ping , Zhao-lan

۱-Martinez , Ramallo , Morin

۲-Orzak

۳- Young

۱- Ivan Goldenberg

۲- Kaplan

۳- Rasmussen

 

2023-11-08
كد : 7411
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :


تمامی حقوق برای سایت دانلود مقاله پایان نامه محفوظ می باشد .

© تمامی حقوق برای سایت آسان تز ( مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه - پرسشنامه - پروپوزال آماده ) محفوظ می باشد .